Bad med din baby

Inden Adam kom til verdenen fik jeg altid de samme to ting at vide af veninder med babyer;

  1. Nyd din søvn, den forsvinder når du får en baby
  2. Nyd dine bade, når baby kommer får du fettet hår og korte bade

Generalt blev jeg ret træt af de gode råd folk havde om hvad jeg ventede mig - især de negative. Men præcis de her to synes jeg bare slet ikke blev en del af min realitet. Måske er det fordi jeg gør noget anderledes, eller måske fordi jeg var så afskræmt at jeg ingen forventninger havde, og nu bare er glad for jeg får vasket hår, hah!

I hvert fald vil jeg lige kort dele hvordan mine baderutiner har været med Adam. Jeg har været alene med ham en del af tiden, da vi har rejst meget frem og tilbage mellem Danmark og Dubai. Og når Imad har været omkring os, har det alligevel været nemmere at holde fast i vores rutiner end at inkludere/ekskludere ham hele tiden.

I Babyshowergave i Dubai, fik jeg et lille badeklar med babyinsats. Det var så smart for det passede perfekt tværs over badekaret. Det betød at jeg satte Adam i badet i den ene ende og selv badede imens. Dengang bevæede han sig ikke og nød bare at sidde i det varme vand og kigge på alle de spændende bevægelser jeg lavede. Det skal lige siges at det her startede da han var omkring 5 uger, før før det SKREG HAN hver gang en dråbe vand ramte ham, så der badede jeg ham bare ikke, men tørrede ham med en vådserviet hver morgen.

Da vi så flyttede hjem til DK for nyligt, var han voksede ud af det lille bad, så jeg købte et større, med indbygget insats. Da vi ikke har badekar hvor vi bor nu, sad han i det på gulvet og rettet mod mig, så vi badede sammen. Der var han blevet så stor at han virkelig sad og hyggede sig og kunne bide i de små gule ænder - som BTW skal skriftes hver måned.. de mugner virkelig hurtigt OMG!

Det betyder altså mega lange og dejlige bade til mama - HVER AFTEN!

Jeg har netop fundet dette oppustlige badeklar med indsats til når vi er på farten (eller i haven) og det er bare for SMART og lækkert.. Ikke en reklame, men jeg har netop bestilt det til afprøvning 🙂

Oppustlig Badekar

I sidste uge gik den så ikke længere. Drengen er begyndt at rejse sig op ad ALT, så i et glat badekar er det virkelig et cirkus! Jeg har derfor brugt ugen på at udtænke en ny løsning. Nu er Imad jo flyttet permanent til DK, så han kan selvfølgelig godt tage Adam mens jeg går i bad, men jeg vil virkelig gerne være uafhængig, så den nye metode er med Mamas & Papas stolen.

Læs om hvordan jeg mødte Imad her..

Adam sidder i stolen og leger mens jeg bader. Når jeg er færdig tager jeg ham med i brusebad, vasker ham og sætter ham tilbage i stolen, viklet ind i håndklædet.

Så er der stadig ro på og tid til badet. Han fik dog viklet sig ud ad stolen i går, så nu ligger der bademåtter omrking ham, så han kan ramle ud, uden at slå sig, hehe. Lad os se hvor længe denne løsning går.

Når jeg lige husker det, så sætter jeg også noget lækkert musik på, så der er lidt go stemning!

Hvordan gør I det med bad?

One thought on “Bad med din baby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *