Blog

Lady Boss med sutteflasker og bleer i tasken?

Er du også Lady Boss med sutteflasker og bleer i tasken?

Har du lige som mig, startet din virksomhed før vådservietterne overtog læbestiften? Så kan du måske nikke genkende til, at det er SVÆRT at junglere både rollen som Boss og rollen som Mor (for så ikke at nævne rollen som hustru…)! Vi er Powerbanks og gode til at multitaske – Super Women uden lige og Læs mere..

Vores liv ændres

Vores liv forandres om 3 dage..

Så bliver det realistisk; Vores liv forandres om 3 dage. Imad har besilt billetten. På tirsdag lander han i DK. Uden en return billet! Jeg har gennemgået hvert et step i processen 100 gange og ansøgningen er printet ud til FAMILIESAMMENFØRING.   LIDT HURTIGE FACTS SÅ I KAN FØLGE MED: Imad er Palæstinenser men født Læs mere..

desk-3139127_960_720

Start din egen virksomhed – med ro i maven

Min egen rejse startede i 2014, hvor jeg tog springet og sagde mit job op, med en business plan i hånden og 60.000kr på kontoen. Værendne 7’er i Enneagrammet var dette spring ikke så farligt, men jeg fandt hurtigt ud af, at jeg manglede en mentor der kunne guide mig gennem processen af uforudsigelige fysiske og Læs mere..

Screen Shot 2018-06-12 at 10.19.17 AM

Find din Enneagramtype

Fik du læst min introduktion til Enneagrammet? Så ved du lige om de forskellige typer allerede, men det kan være langt mere kompliceret at finde sin egen type.. Enneagrammet er inddelt i 3 energiniveauer. Det betyder ikke de langsomme er dovne eller sløve i betrækket – det betyder blot at de langsomme har tendens til Læs mere..