Er du også Lady Boss med sutteflasker og bleer i tasken?

Lady Boss med sutteflasker og bleer i tasken?

Er du også Lady Boss med sutteflasker og bleer i tasken?

Har du lige som mig, startet din virksomhed før vådservietterne overtog læbestiften? Så kan du måske nikke genkende til, at det er SVÆRT at junglere både rollen som Boss og rollen som Mor (for så ikke at nævne rollen som hustru...)!

Vi er Powerbanks og gode til at multitaske - Super Women uden lige og kan selvfølgelig SAGTENS klare det hele.. men gør vi det godt nok? Er vi nærværende? Er der tid til os selv? Og er vi overhoved så seje som vi går og binder os ind, for at kunne overleve i det?

Svaret kan klares gangske enkelt: JA vi gør det godt nok og NEJ vi behøver ikke klare det hele!

I dette post vil jeg dele mine egne erfaringer og min egen struktur med jer. Det skal lige siges at man ALDRIG kan sammenligne, da vi som udgangspunkt har meget forskellige energier, forskellige udfordringer og forskellige måder at arbejde på, men jeg håber det kan give dig nogle nye måder at tænke på, eller måske nogle nye måder at strukturere din hverdag på.

Læs om de forskellige energiniveauer i mit post om Enneagrammet her..

På job

Nærvær med din baby:

For mig vægter det højere at jeg er 100% nærværende med Adam en lille del af dagen, end at jeg er 30% nærværende med ham hele dagen. Når jeg får min søvn, får arbejdet på min virksomhed og får tid til mig selv og min træning, så er jeg en bedre mor for Adam.

I min hverdag er jeg nærværende når:

 • Jeg skifter ham. Her snakker vi og leger mens numsen lufter
 • Når han har badet om aftenen og han får nattøj på, på legetæppet så fjoller vi.
 • Når vi spiser måltider. Det er en vigtig værdi for mig at man er nærværende omkring mad.
 • Om morgenen når vi vågner. Jeg kan godt ligge med mobilen også, hvis han selv leger med bamsen, men søger han min opmærksomhed, så får han den dér!

Jeg har lovet mig selv at mindst én gang om dagen skal vi have grineflip sammen. Så når vi til sengetid og dagen har været lidt stram eller humøret i bund, så får den lige en ekstra tand efter badet <3

Livet med en lille baby ændre sig jo konstant, så det har min arbejdsdag også gjort. Da Adam var helt lille, var det nemt at have ham med over alt. Han boede i sin barnevogn, så han havde trykhed, selvom vi var meget ude.

Da vi var i Dubai kunne jeg have ham med til møderne, fordi han var ret forudsigelig i sine rutiner, men det har selvfølgelig ændret sig. Nu hvor han er mere livlig som snart 9 måneder gammel, ser ugen anderledes ud, så hvornår er der tid til business, naps og nærvær?

First of all tror jeg det er vigtigt at man som mor får nedtonet den dårlige samvittighed! Du er altså IKKE en dårlig mor, fordi du har andet i livet end din baby og du er IKKE en dårlig mor, fordi du sidder med mobilen imens din lille trold kravler rundt på dig! Det vigtigst for dit barn er at du er tilstede, giver ham/hende omsorg og kærlighed og så tror jeg nærmere det er sund at de får lov at sidde og lege selv, underholde sig selv og måske endda læere mere af at få plads og tid til at udforske tingene på egen hånd!

Så hvornår og hvor meget sover din baby? Har den 2-3 lure lige som Adam, så kan du dele dem op. Hvad er der behov for i din hverdag? Måske har du selv brug for en nap, så én af lurene går til du også selv sover. og en anden lur går måske på din computer!

Det handler om at få struktureret hvad der kræver mest sammenhængende opmærksomhed. Altså hvilke opgaver kan du lave mens du bliver forstyrret og hvilke opgaver kræver din fulde opmærksomhed?!

Når baby er vågen:

 • Få styr på overblikket over dit business - To-Do listen
 • Post på de Sociale Medier (eller brug bare én dag om ugen på at planlægge alle dine posts på f.eks. Hootsuite)
 • Brainstorm din forretning - har du en udfordring eller skriver du blog, så hav det kørende i baggrunden. De bedste ideér kommer ofte helt uventet så hav mobilen/blokken ved hånden! Skriv hurtige stikord til blogposts, analyser mm. så det blot skal rettes til.
 • Madlavning. Spild IKKE tiden på at mose kartofler og koge ris når baby sover! De elsker at være med i køkkenet i en højstol.
 • Indkøb. Afsted med barnevognen, den kan klare massere af kilo i nettet.
 • Oprydning. Du vil elske dig selv for, at dit barn lærer at oprydning ikke sker på magisk vis over natten.
 • Tag bad med baby. Læs mit blogindlæg omkring badning her..
 • Tag i fitness. Hvis du træner i et center hvor babyer er velkomne eller de har babyhold, så tag din baby med. Vær ikke bange for hvad andre tænker, om din baby skriger eller at du er lidt på udebane. Folk er gangske forståelige og jeg vil vædde på du får massere af positiv feedback på du er i gang og tør pringe ud i det 🙂 Jeg kan anbefale Solo Fitness!

Når baby sover:

 • Skriv blogindlæg
 • Lav dit regnskab
 • SOV
 • Se en film eller serie
 • Få ringet til veninderne
 • Læg negllak

Ovenstående er en struktur hvis du er på barsel, men har du job ved siden af, kan tingene stadig balanceres. Hvis du afstemmer dine forventninger til dit firma, vil det være nemmere at lave et realistisk billede af hvad du kan få udrettet på businessfronten, mens du guider dine børn igennem verdens bedste hverdag <3

Hvordan klarer du Business og Baby?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *