Velkommen til Mamarie

Så er det blevet helt officielt, MAMARIE er live og vores to første brands er signet og landet i de første butikker allerede.

Faktisk var Mamarie en personlig hjemmeside for mig før, men da jeg begyndte at skabe konceptet for et agency der hjælper små og mellem virksomheder rundt om i verden, med at komme ind på det danske marked, så følte jeg det naturligt at bruge Mamarie som platform.

Jeg har altid været interesseret i at skabe virksomheder og idéudvikle, og da jeg i Dubai mødte en masse passionerede entrepreneur på mine markeder, begyndte det at krible i mine fingre for at hjælpe dem på vej i deres succes.. Så mange fine og virkelig unikke produkter, endda håndlavet eller lavet på minifabrikker. Så mange historier og kærlighed bag disse produkter. Hvordan kunne jeg ikke hjælpe dem?!

Min baggrund i projektledelse og marketing gjorde det forholdsvis nemt for mig at få konceptet på plads, og da jeg efterfølgende flyttede tilbage til Danmark, så fik jeg hurtigt udvalgt to virksomheder, som jeg så et kæmpe potientiale i;

Babyboto’n som er baby sutsko eller små sokker om man vil, er skabt af en familie i Spanien, lavet af det blødeste Italienske uld og produceret på en minifabrik i Portugal. De har udarbejdet produktet i flere år og deres kærlighed og passion for deres livsværk, kan både mærkes og ses i de små sutsko. De bliver allerede solgt i over 45 butikker i Spanien indtil videre, og nu bryder de igennem til det skandinaviske marked også – perfekte til de små vikinge fusser!

Det andet mærke jeg fik signet har ikke noget navn. Det er et lokal område på Bali, som fremstiller interiør i rattan. De laver alt fra tasker, til drømmefangere, til møbler, til trævarer. Alle produkter er håndlavet af artister der virkelig kan deres håndværk. Mere autentisk og unikt bliver det ikke!Jeg er startet med at sælge tasker og drømmefangere og så kommer jeg til med tiden at tage flere og flere produkter ind.
Fælles for de to virksomheder, og dem jeg kommer til at samarbejde med i fremtiden er, at kvaliteten er i fokus, lige så højt som at materialevalg og arbejdsvilkårene skal være i orden under produktion. Det er vigtigt at der gives en fair løn og medarbejderne er glade og passionerede for deres arbejde og dét de skaber hver dag.

Hvis du har en butik, kan du læse mere om vores agency her, og hvis du kunne tænke dig at købe produkterne som privatperson, kan du se hvilke varer vi har på lager til enkeltsalg, her.

Tak fordi du læste med og jeg glæder mig til at tage dig med på rejsen hvor hele verden kan mødes i de danske butikker.

Kærligst Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *